top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıMehmet Raci TEKTAŞ

Mat & Reformer Pilates Modül Eğitimleri Hakkında

Güncelleme tarihi: 1 Şub



Mat Pilates Modül Eğitimi
Mat Pilates

Pilates modül (eğitmenlik sertifika programları) eğitimlerinde en önemli ihtiyacınız Pilates sistemi hakkında zihninizin ve bedeninizin ön bilgi ve pratiğe sahip olması. Pilates hazırlık programımız size modül eğitimlerinizi maksimum verimlilikle tamamlamanızı sağlamak için tasarlandı.

Pilates eğitmenleri ve eğitmen adayları için hazırlık programımız ile birlikte rehberlik edeceğimiz eğitim kurumlarından tamamladığınız Mat, Reformer Pilates, Trapeze Table - Cadillac , Wunda Chair, Spine Corrector, Ladder Barrel, modül eğitimleri ve Pilates staj saatlerinizi tamamlayarak ilk üyenizi almaya hazır hissedeceksiniz.

Pilates Mentörlük programımızı Balanced Body Full Sertifika Eğitimleri ile birlikte Serotonin Akademi Hastalıklarda Pilates konularında gelişim seminerleri ve Basi Pilates Kapsamlı Eğitmen eğitimi ile çevreleyen Mehmet Raci Tektaş, aldığı eğitimler ve deneyimlerini  Pilates Method Alliance onaylı global ekollerin prensipleri ile rehberlik ediyor.

Amacımız Adana ve çevre illerimizde wellness alanında yalnızca ticari odaklı kontrolsüzce gelişen eğitmenlik eğitimi aldatmacalarına karşın Pilates eğitmenliğinde kariyer yapmayı hedefleyen adayları bu mesleğin teknikleri ile birlikte kültürünü, etiğini ve koşullarını çalışarak doğru adımlar atmalarına yardımcı olmak ve bu branşta hizmet veren stüdyolara kendine güvenen mesleki bilince sahip eğitmenler yetiştirmek.


Reformer Pilates Modül Eğiitmleri
Reformer Pilates Modül

Tam Kapsamlı Pilates stüdyolarımız ve profesyonel ekipmanlarımız ile Pilates metodunu tüm yönlerini keşfetmeniz için gerekli özel ders , canlı ders izleme ve ders yaptırmak için gerekli staj ve hazırlık paketlerimizi inceleyebilirsiniz.​


Basi Pilates Adana modül eğitimleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

240 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Pilates

bottom of page